Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chris Kläfford vidare igen efter fredagens revansch: "Med den här låten blir det väldigt, väldigt bra"

 
Chris Kläffords Idoläventyr
Visa alla artiklar

Fredagsfinalen blev en riktig revansch för länets Idol-stjärna Chris Kläfford - och han gick återigen vidare en vecka till i tävlingen.
– Då måste känna dig som ett kolmårdslejon som äntligen forslas tillbaka till savannen, sade juryns Alexander Kronlund efter hans framträdande.

Det här har varit Idoltävlingens föräldravecka så det var deltagarnas föräldrar som valt kvällens låtar - inte så lite spännande för deltagarna den sjunde tävlingsveckan.

Och när Chris Kläfford stod på scenen och framförde låten Resolution av den australienska sångaren Matt Corby rådde det inget tvivel om att han är mammas pojke. För efter förra veckans katastrofuppträdande var kvällens scenframträdande inget annat än en ren succé.

– Förra veckan var det ju inte Chris Kläfford som stod på scenen, men med den här låten blir det väldigt, väldigt bra, sade jurymedlemmen Nikki Amini som knappt stod ut med att se honom på scenen förra veckan.

Även Chris själv var nöjd efter sitt framträdande, det var inte utan att det hördes en liten suck av lättnad när han hade tagit sista tonen i låten.

– Ja, ikväll känns det bättre. Det känns som om jag sitter i den båt där jag ska sitta, sade han innan han uppmanade alla tittare att rösta på sammetsrösten från Lindesberg.

Läs mer:

[+] Resan: Här är Chris Idoläventyr – från magiska entrén till brutala sågningarna

►[+] Idol-Chris drömmer om att leva på musiken: ”Jag skulle bli förevigt lycklig om jag kunde göra det”

Vändningen – efter juryns luring: "Regler är till för att brytas"

Sprickan i Idoljuryn – efter Kishtis känslosågning av Chris: "Håller inte med"

Kishtis ilska mot Idol-Chris: "Varningstriangel – känner ingenting"

Efter brutala sågningen – i kväll avgörs Chris framtid i Idol

Efter hyllningarna – se när Idol-Chris grupp totalsågas: "Vad håller ni på med?"

Idol-Chris hyllades av juryn efter succéframträdandet: "Halleluja-moment"

[+] Idol-Chris om guldbiljetten: ”Det var mäktigt, jag blev stolt”

Här får lindesbergaren årets första guldbiljett i Idol