Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Civil polisbuss började brinna – i polisens garage i Sundsvall

En polisbuss började brinna i polisens garage i Sundsvall under fredagskvällen. Enligt polisen rör det sig preliminärt om ett elfel som kommit inifrån bussen.

Strax innan klockan 17.00 på fredagskvällen meddelade polisen på sin hemsida om en civil minibuss, tillhörande polisen, som började brinna i polisens garage i Sundsvall. Enligt deras preliminära uppgifter har det brunnit i el inne i bussen och inga öppna lågor ska ha kommit ur den.

Räddningstjänsten kallades till platsen för att kontrollera att branden var släckt. Även risken för spridning undersöks.

Vid 17.30 kunde polisen meddela att rökutvecklingen uppstått på grund av ett elfel i bussen. Fordonet kunde i ett tidigt skede köras ut ur garaget.

– Det var bra att polisen lyckades få ut bussen ur garaget, annars kunde branden blivit betydligt värre än vad det blev, säger Henrik Åström, hos räddningstjänsten.

Ingen misstanke om brott finns.

FLER NYHETER:

Annika färgsätter allt – till och med diskmaskinen: "Färg är som vitaminer för mig"

För Plus-kunder: Efter överfallet i Birsta – drabbade busschauffören: "Haft svårt att sova"

Sofia Mirjamsdotter: Varför skulle Mattias Karlsson be om ursäkt?

För Plus-kunder: Misstänkte mannen hade avsikt att döda – anhållen efter brutala attacken i Sundsvall

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.