Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Conny Strömberg om Modos säsong – och varför han vill återvända: "Jag är öppen för förslag"

Modo har nobbat Conny Strömberg tidigare – trots att han erbjudit sina tjänster vid ett flertal tillfällen.
I Hockeypuls pratade profilen om sin framtid, Modos tuffa säsong och varför han återigen öppnar för en framtid i Ö-vik.
– Jag är öppen för förslag, säger han till Hockeypuls.

Se intervjun med Conny Strömberg i klippet – och hör Adam Johansson samt Kevin Johansson resonera varför Modo borde ringa honom.

Missa inte: Ladda ned Hockeypuls Allsvenskan – vår app om Hockeyallsvenskan. Den finns i både Google Play och App Store. HÄR kan du ladda ned Hockeypuls Allsvenskan.

Samtidigt som Modo spelat klart för säsongen och gått på semester är Conny Strömberg mitt uppe i ett rykande hett kval till SHL. 41-åringen leder succélaget Västerviks offensiv och är kanske den viktigaste kuggen i lagets framgångsrika powerplay.

Efter matchen mot Almtuna stannade Strömberg till vid Hockeypuls studio för att prata framför allt om Västervik och deras chanser i kvalet.

Men Modo kom även på tal.

– De har gjort en dålig säsong. Jag tycker att de ändå borde ha legat högre upp, men något har inte stämt. Det var tur att det inte blev kval nedåt, det kan jag säga, säger Strömberg.

Mattias Karlin ryktas vara ett namn för Modo och du har ett utgående kontrakt, det kan inte bli så att ni flyttar upp till Ö-vik efter säsongen?

– Ärligt talat vet jag ingenting. Men de ville inte ha mig förra året och jag är ett år äldre nu, så chansen är nog ännu mindre nu. Jag trivs bra i Västervik också.

Hur surt är det att du öppnat för att återvända till Modo, men att de inte tagit kontakt med dig?

– Ja, vad ska jag säga om det... Det är deras beslut. Jag kommenterar inget mer.

Se hela intervjun i klippet ovan texten.

Läs mer: Hockeypuls Allsvenskan utvecklas – här är förändringarna: "Bättre än tidigare"

Läs mer: Profilerna hyllar Hockeypuls Allsvenskan: "Är imponerad – använder appen varje dag"