Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Conny Strömbergs nya projekt – äntligen premiär för Connys hockeyskola: ”Ska lära er allt jag kan”

 
Connys hockeyskola
Visa alla artiklar

Han har spelat hockey i 40 år och representerat 23 olika klubbar.
Nu ska Conny Strömberg lära dig allt han kan i Connys Hockeyskola.
– Det riktar sig till alla, inte bara elitspelare, utan tanken är att utbilda unga tjejer och killar där hemma, säger Strömberg om programmet som har premiär 1 februari.

Se teasern till Connys hockeyskola i klippet nedan. Programmet har premiär fredag 1 februari:

För två veckor sedan presenterades Conny Strömberg som Hockeypuls och MittMedias nye hockeyexpert. Sedan dess har han bjudit på listor och medverkat i våra Hockeypuls-program, som visats på våra sajter och appar.

Om en vecka är det dags för huvudnumret i Connys nya roll, nämligen Connys hockeyskola. I sex delar, som publiceras varje fredag kommande veckor, ska hockeyprofilen presentera moment som kan utveckla hockeyspelande killar och tjejer.

– Jag visar och förklarar olika saker som är viktigt inom hockeyn. Man kommer få taktiska detaljer och det kan handla om allt ifrån hur man slår en passning på rätt sätt till hur man ställer upp ett framgångsrikt powerplay. Det riktar sig till alla, inte bara elitspelare, utan tanken är att utbilda unga tjejer och killar där hemma. Jag tycker att programmet är för alla åldrar, säger Conny själv.

Connys hockeyskola publiceras på MittMedias sajter och appar med start fredag 1 februari. Håll utkik!