Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Crib har flyttat in i IN-gallerian

Flera butiker har försvunnit från centrala Sundsvall.
Men Crib är butiken som går mot strömmen och öppnar i stan.
– Det har varit en fantastisk respons, säger delägaren Ewa-Lena Persson.

Ewa-Lena Persson och hennes man Peter Bergseije har tillsammans startat kläd- och inredningsbutiken Crib i centrala Sundsvall. På lördagen slog hon och deras två anställda upp portarna för allmänheten.

Hur kommer det sig att ni väljer att öppna i Stenstan?

– Vi tyckte att det saknades en bra butik i Sundsvall med kvalitet samt långsiktiga kläder och inredning som håller länge. Inget slit och släng som går sönder och en sådan butik passar bäst här, säger Ewa-Lena Persson.

Hon hoppas även att paret kan inspirera fler till att öppna kreativa kvalitetsbutiker, så att inte stora märkeskedjor tar upp allt utrymme.

Paret har tidigare drivit Jess frisörsalong, men sålde verksamheten i juni för att satsa på en annan form av stil och service, samt på inspirationsevent. Butiken ska sälja herr- och damkläder, inredning och möbler av god kvalitet.

– Vi vänder oss fortfarande till samma målgrupp. De som uppskattar god kvalitet och bra service, säger Ewa-Lena Persson.

Varför namnet Crib?

– Efter en del bollande fram och tillbaka så fastnade vi för namnet Crib. Det passar både för killar och tjejer, inredning och möbler, säger Ewa-Lena Persson.

Läs även: Klädprofilerna stänger sitt livsverk i Stenstan – efter 37 år.