Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då kommer Paradise Hotel till Sundsvall – och så söker du till programmet

Vill du som Frida Westman vara med i Paradise Hotel? Då har du chans nu när dokusåpan kommer till stan.

Robin Mos Andersson och Josefine Caarle vann "Paradise Hotel 2015". Men deras resa började redan i "Paradise Hotel – Förspelet" på TV3 Play där de erövrade sina VIP-biljetter till paradiset. Nu är det dags igen.

Mellan den 28 januari och den 6 februari får flera svenska städer som Göteborg, Malmö och Sundsvall besök för att hitta nya deltagare att skicka till Mexiko. Alla är välkomna att tävla om platserna. Programledare är Aina Lesse och Saga Scott.

Läs också: Paradiset blev en mardröm: "Det gjorde ont så jag grinade"

Nytt för i år är alltså att alla som drömmer om en plats i "paradiset" är välkomna till en klubbkväll där chansen finns att bli castad av Aina och Saga. I varje stad finns även en tidigare PH-deltagare som sidekick. I Sundsvall är det Frida Westman som var med i senaste säsongen av "Paradise Hotel".

– Förspelet är verkligen på riktigt. Vem som helst kan kliva in genom dörrarna till sin lokala nattklubb och en stund senare vara ett steg närmare Mexiko. Det är Josefine och Robin ett exempel på. Kom till nattklubben och visa upp din allra bästa PH-sida så kanske det blir du som vinner "Paradise Hotel" 2016, säger Saga Scott i en kommentar.

Det är inte bestämt vilket ställe som får besök i Sundsvall men datumet är den 4 februari.

Läs också

Frida Westman gjorde comeback i skandalsåpan: "Sjukt glad att vara tillbaka"

Frida Westman åkte ur Paradise Hotel igen: "Jag blir irriterad"