Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagbok Shake 1-2 december

Exklusivt för ST kommer Shake att skriva dagbok om sina äventyr inför, under och efter tävlingen på lördag.

Nu har vi kommit hem från en femdagars turné ute i vårt avlånga land. Vi började faktiskt på hemmaplan den här gången på kulturmagasinet i Sundsvall. Det hör verkligen inte till vanligheterna att både börja spela så nära hemmet plus det faktum att vi spelade på gamla ”kultan”.

Det blev väldigt mysigt och det kändes roligt att spela i en så annorlunda miljö jämfört med vad vi är vana vid. Vi hann även ner till vår spelning i Skövde dagen efter även fast att det känns i längsta laget att åka 65 mil mellan två spelningar, men det blev himla roligt och då är det värt de många långa milen.

Vi hann även med Göteborg och Stockholm på den här resan, så nu är man lite mör i kroppen. När vi kom hem på måndag morgon så blev det inte tal om någon vila utan direkt sätta sig framför datorn och börja jobba. Telefonen ringde stup i ett och diverse mejl skickades ut. Det känns verkligen i luften att det är något speciellt som sker med Shake just nu.

Det märks inte minst av när vi styrde vår buss hemåt och såg skylten vid E4:an i ”Skönviksbacken” där det stod med stora bokstäver ”Rösta på Shake i dansbandskampen”, det var nästan en overklig känsla att titta upp på den stora fina skylten och se dessa ord. Det känns hedrande att veta att vi har ett så stort stöd från vår kommun.

Vi känner oss laddade till tänderna och vi ska verkligen ge allt vi har i tävlingen, men innan dess så händer det så extremt mycket för oss den här veckan så vi vet inte vart vi ska börja någonstans. Vi ska vara med i radio, sjunga på Timråmatchen, försöka repa lite på låtarna och mycket annat. Vi har att se fram emot en intensiv vecka och det ska bli så kul!