Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagbok Shake 3 december

Jaha, nu är det inte långt kvar tills att det smäller! Idag har vi finslipat på låtarna i vår fina replokal som vi lånat av en vänlig man vid namn Thomas Engberg.

Låtarna sitter bra och vi är nöjda med resultatet, synd bara att några av oss kände sig krassliga och att vi inte kunde köra på till 100 procent. Fredrik har råkat ut för vinterkräksjukan och vi andra hoppas på att inte bli smittade, det skulle ju vara just typiskt i det här läget att lagom till lördag ligga däckade i bussen. Vi får hoppas på att det inte händer och vi får sätta honom i karantän.

Annars har vi mest hämtat lite ny utrustning samt bytt en säkring till tändningen till bussen. Den slutade fungera för x antal veckor sedan och vi har inte kunnat lista ut vad som varit fel med den. Men av en händelse gick det upp ett ljus för oss och nu slipper vi starta bussen genom en lucka i golvet där startmotorn sitter. Skönt!

Nu blir det Timrå ishall nästa för att sjunga nationalsången och underhålla lite grann innan vi åker till Strängnäs och det ska bli roligt det också. Hoppas det går bra för Timrå IK nu! De vinner säkert nu när vi är där och stöttar och hejar på.