Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens inrikescitat

– I dag är eleverna helt i händerna på sin lärare.

Riksdagskvinnan Sofia Larsen (c) berättar för Svenska Dagbladet varför hon vill att elever ska kunna överklaga sina betyg. (TT)

– Men jag har ställt av bilen över vintern.

Henry Berntsson i Uddevalla, som i söndags firade sin 100-årsdag och som tog körkort 1929, till Aftonbladet om sitt nya körkort som gäller till 2013. (TT)

– Hon har klarat uttagningstestet och genomför nu sin grundutbildning.

Konteramiral Jörgen Ericsson bekräftar för Expressen att en kvinna för första gången klarat försvarets hårdaste tester och antagits till Sveriges hemligaste elitförband SIG, Särskilda inhämtningsguppen. (TT)

”Uppenbarligen överskred jag den gräns som den moderata kommunledningen, genom sin njugga inställning till människor i nöd, har sanktionerat”.

Anders Alkewall, kd-ledamot i Vellinge moderatstyrda kommunfullmäktige, i ett pressmeddelande om varför han lämnar sina politiska uppdrag sedan han utsatts för hot sedan han väckt frågan att kommunen ska ta emot ensamkommande flyktingbarn. (TT)

– Vi har inte råd att i detta läge ha en regering som befinner sig på läktaren.

Tomas Eneroth, socialdemokraternas näringspolitiske talesman på en pressträff där partiet kräver mer statliga pengar till bilindustrin. (TT)

– Vi får räkna med att det kan stå allt möjligt i pressen de närmaste dagarna.

Paul Åkerlund, IF Metalls klubbordförande på Saab Automobile, till TT om spekulationer om GM:s planer för Saab. (TT)

– Här var det dessutom en civilbil så andra trafikanter kunde ha trott att det var vilken dåre som helst som körde och då måste man vara ännu försiktigare.

Vice chefsåklagare Bengt Landahl till TT apropå att en polis åtalats för vårdslöshet i trafik för att hon krockade när hon körde mot rött ljus. (TT)