Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens inrikescitat

– Man får smörja in cykelkedjan. Blir det snöyra får jag ta taxi.

74-årige smålänningen Vaine Albinsson som sedan Svensk kassaservice stängt sitt sista kontor – och lantbrevbärarna slutat förmedla betaltjänster – nu måste cykla två mil enkel väg för att få ut sin pension, skriver Aftonbladet. (TT)

”Besvikna vänstersossar på flykt undan sahlinismen undviker att söka asyl i vänsterpartiet för att de tror att de ska påtvingas en Palestinasjal”.

Artisten Uje Brandelius, ny pressekreterare för vänsterpartiet, i en debattartikel i Expressen om att partiet nu har en historisk chans att bli ett brett svenskt vänsteralternativ. (TT)

– Min bedömning är att 15 centimeter är genomsnittslängden på svenska mäns penisar, så den här undersökningen kan stämma.

Plastikkirurgen Per Gunnar Opitz till Expressen om att svenska män i en undersökning uppger sig ha näst längst snoppar i Europa. (TT)

– Ser man på vår verksamhet är den perfekt att göra spel av.

Marcus Toftdahl på Räddningsverket har tillsammans dataspelsföretag med utvecklat ett strategispel som ska hjälpa till att utbilda räddningsledare, rapporterar Sveriges Radio Göteborg. (TT)

– Jag är en lyckligare människa i dag.

Kristina Axén Olin (m) som för sju månader sedan hoppade av som toppolitiker i Stockholm, till Aftonbladet. (TT)

– Men odlad ål är inget annat än vildfångad ål som man göder. Det finns nästan ingen ål som förökats i fångenskap och påståenden om ”ekologiska ålodlingar” är falsk marknadsföring.

Inger Näslund, fiskexpert hos Världsnaturfonden, till TT. Ålen är hotad och rödlistad, men serveras fortfarande på många julbord. (TT)