Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att be Jimmie Åkesson och SD om ursäkt

När nu regeringspartierna, (S) och (MP), tillsammans med den övriga borgerliga Alliansen, "under galgen" anammat det mesta av SD:s syn på integration och migrationspolitiken borde det väl vara dags med en ursäkt till Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Men det är man för stolt för att göra, även om nu verkligheten hunnit upp samtliga partiledare.

Det är en skandal att man offentligt trakasserat och mobbat Jimmie Åkesson, när han sökt att lyfta fram frågor som berört integration, migration och verkställande av utvisningsbeslut. Man har inte vågat samtala och haft en dialog med SD, utan har istället kört med insinuationer om deras eventuella tidigare kopplingar till tveksamma rörelser, med mera.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Allt detta har nu merparten av svenska folket genomskådat, vilket också visar sig i de opinionsmätningar som ger SD de högsta siffror de någonsin har haft.

Dessutom har det så kallade drevet, i långa stycken, varit påhejad av vissa vänster- och liberala journalister, som alltfort befinner sig likt strutsen med huvudet under sanden istället för att be Jimmie Åkesson och SD om ursäkt.

Gunnar Johansson

Fd socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel