Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att se lite realistiskt på sjukhusfrågan i Västernorrland

Annons

En stor eloge till barnmorskan och socialdemokraten Jenny Barkås som vill starta en kampanj för att värna om Sundsvalls sjukhus. Hon säger att Socialdemokraterna i Sundsvall absolut inte går med på något generellt spar, och säger vidare att tystnaden varit alltför stor från Sundsvalls håll.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Sundsvalls sjukhus lider än idag av sviterna från sist man gjorde stora neddragningar på sjukhuset, och då var det alldeles för tyst från Sundsvalls håll.

Ångermanlänningarna planerar återigen en manifestation den 24 mars utanför Landstingshuset, för att förhala den process som pågår.

Det är dags att inse att man inte kan ha två fullvärdiga akutsjukhus i Ångermanland, varav Sollefteå endast har 38 000 invånare i sitt upptagningsområde. Det är dags för Landstinget att sätta ner foten och sluta att påstå att vi skall ha tre akutsjukhus i länet.

Leffe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel