Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Daniel Roos valde bort TTA för Formel Renault BARC

Janne "Flash" Nilsson ville se Daniel Roos i nya TTA, men han återvänder till England istället.

– Jag hade gärna kört TTA, men nu fick jag ett bra erbjudande som kändes rätt, säger Roos.

Annons

Daniel Roos sätter sig i en Formelbil igen redan den 7 april på banan Snetterton 200 i Norfolk, där den första av sex deltävlingar körs.

Han har redan satt press på sig själv och bäddat för att det blir höga förväntningar på honom från teamet Antel Motorsports sida.

– Jag var och testkörde i sista helgen i februari och det gick väldigt bra. Jag hade de snabbaste tiderna.

Efter den körning erbjöds Daniel Roos ett kontrakt som han inte tvekade att skriva under.

– Teamet känns väldigt seriöst, de har två mekaniker på varje bil, jag fick tillgång till personlig tränare, det känns väldigt professionellt.

Janne "Flash" Nilsson hade hellre sett Roos köra TTA.

– Hade jag fått ihop pengar till en fjärde bil hade Daniel Roos var mitt självklara val, han är en jättetalang, oerhört duktig, säger Nilsson.

Blir TTA kvar kan Roos dyka upp nästa säsong, men han flaggar också för att han kan dyka upp på svenska banor redan i år.

– Jag räknar med att hoppa in i någon av supportklasserna till TTA och kommer säkert något i Camaro Cup med brorsan (Fredrik Ros) också.