Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Danko Jones till Sundsvall

Det blir kanadensisk hårdrock av högsta klass på Stadshuset i vår. Den otroligt populära och energiska trion Danko Jones återvänder till Sundsvall och Spegelsalen 16 april.

Annons

Danko Jones och hans band upprepar ofta hur mycket de älskar Sverige. Och svenskarna älskar uppenbarligen kanadensarna också. Nu gör bandet ännu en turné, och där finns Sundsvall med på spelplanen. Lördagen 16 april står bandet på scenen i anrika Spegelsalen.

"En sådan här grej tackar man aldrig nej till, ett kompetent rockband som alltid drar mycket folk. Otroligt proffsiga och sköna att jobba med dessutom", säger arrangören Andreas Raupach på Trappen Event i ett pressmeddelande.

Bandet släppte i våras albumet Below the belt, och spelföretaget EA valde att ta med Danko Jones som soundtrack till spelet NHL 11. De spelade dessutom på NHL-premiären i Globen i Stockholm, innan matchen mellan San Jose Sharks och Columbus Blue Jackets.

Danko Jones har de senaste åren gjort två slutsålda spelningar i Sundsvall och spelningarna i storstäderna i höstas sålde alla slut. Så med den bakgrunden togs ett beslut att en lite längre sväng skulle ta form våren 2011.

"Dom har varit förband åt de flesta och de bästa. Inom kort tror vi dock att Danko Jones är huvudakten på de stora arenorna. Tills dess får vi njuta av en trång och svettig klubbspelning i Spegelsalen.", avslutar Andreas Raupach.

Annons