Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför borde succéspelaren stanna i GIF Sundsvall: "Skulle vara nyttigt för honom"

Fotbollspuls är tillbaka med ett nytt rykande avsnitt.
Denna vecka diskuterar Adam Johansson tillsammans med Bobo Sollander och Elena Lövholm om ÖFK:s speciella lagsammanhållning och resa till Allsvenskan, Gefles stora försvarsproblem, Mattias Hugosson, Giffarnas imponerande spel och derbyt mellan GIF Sundsvall och ÖFK som väntar på lördag.

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta. Dessa följer nedan:

1:27: ÖFK imponerar på allt och alla i inledningen av säsongen. Hur är det att uppleva om du är ur-ÖFK:are? Bobo Sollander, ikonen, berättar om nyckeln till lagets framfart. Dessutom tar vi upp ÖFK:s nya supporterkultur som växt fram senaste åren. Vad finns det för positiva och negativa aspekter med det? Och har föreningen i övrigt häng med ÖFK i den snabba utvecklingen?

12:52: Gefle har släppt in flest mål i Allsvenskan tillsammans med Falkenberg. Försvaret läcker och skador på målvaktssidan oroar. Vi diskuterar vad Gefle kan göra – dock lär detta sitta i till uppehållet. Sitter Roger Sandberg säkert eller kan han ersättas i sommar?

19:33: GIF Sundsvall och ÖFK möts i ett hett derby på lördag. Hur är derbykänslan mellan lagen? Bobo Sollander berättar om "skojhatet" mellan städerna och samarbetet mellan föreningarna, som funnits under flera säsonger.

22:24: Mattias Hugosson är tillbaka i Gefle. Vad kan det innebära? Ska han få förtroendet mellan stolparna nu när försvaret svajar ordentligt?

25:20: AIK sparkar Alm, tar in Norling. Vad ger tränarbyten för effekter på kort och lång sikt egentligen? (29:33) Hur länge blir Graham Potter kvar i ÖFK och vad gör han så bra egentligen? Bobo Sollander berättar om detaljerna som gör Potter till en framtida Premier League-tränare.

34:30: GIF Sundsvall spelade bra mot IFK Norrköping trots förlusten. Elena Lövholm hyllar Giffarna och lyfter fram nyckelspelare. Men är det dags att vi vänjer oss vid tanken att Giffarna är ett topplag i år och att förväntningarna därför borde vara högre? Noah Sonko Sundberg diskuteras. Varför ska han stanna kvar i Giffarna? Kommer han bli kvar efter sommaren?