Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför missar den utlånade SHL-spelaren matchen med Timrå IK mot Mora

Hockeyallsvenskan, omgång 39.
Mora IK–Timrå IK, Smidjegrav Arena, 16.00.

Annons

Läget i laget

Marcus Bohman är på bättringsvägen efter sina ljumskproblem, men har ännu inte gått på is med laget. Simon Fernholm är utanför truppen. Färjestadslånet Victor Ejdsell kom till Medelpad sent på torsdagen och gjorde sin första träning med Timrå IK på fredagen, men är inte uttagen redan till Moramatchen. "Han kom sent och har gjort en träning med oss så han vilar och är aktuell för spel på tisdag precis som alla andra", säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Tränarsnack

"En tuff utmaning, men vi har varit där och vunnit förut och vi ska göra det igen. Vi ska fortsätta med det spel som vi tror på och lägga mycket energi på det. Nu är det ett race in och det är 14 matcher kvar och för oss är det 14 playoff-matcher. ", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... Timrå IK har vunnit säsongens tidigare två matcher den här säsongen. Först med 1–0 i oktober och sedan med 4–2 hemma i november.

... 13 matcher återstår i Hockeyallsvenskan för Timrå IK efter mötet med Mora. Slutspurten är här.

... Timrå har inte spelat match sedan derbysegern (2–1) mot Sundsvall Hockey för en dryg vecka sedan.

... Moras senaste match var det mäktiga derbyt mot Leksand i Globen inför 12525 åskådare i lördags. Då föll Mora med 0–3.