Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De fick lämna "Farmen"

Efter en dubbelfajt i tinget blev det Morgan Lindström och Anton Tsvetkov som fick lämna TV4:s "Farmen". Det innebär att Nina Wahlin och Sofie Pettersson, som segrade i husförhöret, fortsätter att kämpa om en halv miljon kronor.

– Nu får vi se hur det går, utan mig på gården kommer det nu att krävas två för att utföra vissa uppgifter, sade Anton Tsvetkov efter förlusten.

Till deltagarnas stora glädje godkände gårdsmentorn Gutta veckans uppdrag – vilket innebar kräftskiva med öl och ett uppträdande från Pernilla Wallette och Nina Wahlin.

– De tyckte säkert att det var skitbra men jag plockade fram skämskudden och tänkte "vad fan håller de på med?", sade Sofie Pettersson efter showen.

Den sångglada duon var desto nöjdare med sin insats.

– Vi gjorde succé, alla tyckte att vi var sjukt bra, sade Pernilla Wallette.

Lindström och Tsvetkovs sista uppdrag blev att utse var sin storbonde till nästa vecka – som avslöjas i måndagens program.

TT