Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De saknas mot Pantern

Hockeyallsvenskan, omgång 32.
IK Pantern–Timrå IK, Malmö Isstadion, 16.00

Annons

Läget i laget

Alexander Lindgren (huvud), Marcus Bohman (ljumske), Johan Johnsson (axel) och Simon Fernholm (ljumske) är borta sedan tidigare. Adam Ohre stannade hemma inför Almtunamatchen på grund av sjukdom och är inte med, junioren Victor Öjdal är reservmålvakt. Modolånet Albin Carlson kallades tillbaka till Örnsköldsvik efter torsdagsmatchen.

Tränarsnack

"Det gäller att vi gör jobbet i 60 minuter precis som senast. Pantern har ett storvuxet lag som trots det spelar med hög fart och intensitet. De har ett bra försvarsspel och har bortsett från serieledarna Tingsryd släppt in minst mål av alla lag så det gäller att vi kan låsa upp deras försvar. Även om de inte gjort så många mål framåt så är de inte ofarliga i offensiven heller för de har ett bra passningsspel som vi måste se upp med", säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Notera att ...

... Timrå IK är på "roadtrip" och åkte direkt från Uppsala till Skåne dagen efter matchen mot Almtuna, som Timrå IK vann med 3–0.

... Timrå har vunnit fem av de senaste sex matcherna. Pantern förlorade hemma mot Leksand i onsdags med 2–4.

... IK Panterna har tagit 44 poäng på 30 matcher och Timrå IK har tagit 41, men med en match mindre spelad.