Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De tävlar i årets "Farmen"

En kötthatande bloggare, en träningsintresserad sportfiskare och en händig lastbilschaufför. Så kan man beskriva några av deltagarna som checkar in på "Farmen" i helgen.

Sexton deltagare i åldrarna 22–66 ska samarbeta på en gård under enkla former – samtidigt som de konkurrerar mot varandra om att bli årets farmare och en halv miljon kronor rikare.

Yngst i gänget i är den hästtokiga undersköterskan Lina Illar från Falun, och äldste deltagare är Göran Terninger från Åkersberga. Han har bland annat arbetat som bankman och polis och har dessutom haft en gård med hästar och kor.

Paolo Roberto är tillbaka som programledare för dokusåpan och bonden Gutta ska återigen se till att farmarna sköter sina sysslor.

Förra året var det teologistudenten Örjan Selien, som kom in i tävlingen som en av utmanarna på torpet, som vann hela tävlingen.

"Farmen" har premiär den 10 januari i TV4. Programmet sänds sedan måndag–torsdag med veckofinaler på söndagar. (TT)