Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Arbetsglädjen som alltid upplevts vid besök i stadshuset är nu borta

Säger som många andra, nu får det vara nog. Varför skall det vara så svårt att erkänna att man gjort fel?

Om kommunalrådet Peder Björk (S) och några andra inblandade bara hade erkänt sitt misstag. Om de bara sagt ett enkelt förlåt, det blev fel det här. Då hade debatten redan varit över och de drabbade hade fått någon form av upprättelse. Nu fortsätter de med envishet att hävda sin oskuld.

Det är möjligt att kommunalrådet var ovetande, vilket jag inte tror, men om så var fallet får väl Anders Hedenius och Åsa Bellander vara rakryggade nog att erkänna misstag.

Jag hoppas verkligen att de någonstans inser hur de till viss del kan ha förstört yrkeslivet för tre kompetenta medarbetare och att även övrig personal är drabbade. Borta är den arbetsglädje som man alltid upplevt vid besök i stadshuset.

Utöver en ursäkt till de direkt drabbade så tycker jag att man dessutom bör ge stöd till övrig personal. Gör om och gör rätt, annars har ni förlorat min respekt.

"Socialdemokrat som börjat vackla"

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel