Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Arg tonåring: Spring inte runt på Birsta – det är ju för er skull vi sitter i karantän

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Efter nästan en vecka i karantän till följd av pandemin var jag tvungen att åka till Birsta för ett ärende. Det var minst sagt en chock när jag kom dit och såg att majoriteten av alla som var där såg ut som 1940- och 1950-talister!

Hallå, det är ju för er skull vi sitter i karantän!

Skolor har övergått till onlineundervisning och den med minsta lilla förkylningssymptom stannar hemma från jobbet, de som har möjlighet jobbar hemifrån, allt för att sakta ner smittspridningen och se till att riskgrupperna inte blir drabbade.

Varför inte bara stanna hemma, åtminstone ett tag framöver?

Det är fortfarande fullt möjligt att hitta på saker med några få, gå ut och gå i bostadsområdet eller vår fina natur som vi har så nära till hands här i Sundsvall, häng bara inte i sådana folkmassor!

Om ni inte tänker på er själva, bry er då om detta: Det finns en väsentlig del 55-åringar som har barn i gymnasieåldern. De flesta av oss kan nog vara överens om att man inte ska vara föräldralös i den åldern. Föräldrar är fortfarande ett stort stöd då, och naturligtvis även betydligt högre upp i åldrarna.

Lyssna på experterna, som folk gillar att säga, och sluta följ expertråden som kom för två veckor sedan. Livet kan fortsätta, men att hänga runt i folkmassor är vid denna tidpunkt är uppenbarligen inte lämpligt.

Arg tonåring

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel