Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Dags att styrelsen för SDFF avgår – städa bort det gamla och ta in det nya

 
Krisen i SDFF
Visa alla artiklar

Under den senaste tiden har man kunnat läsa mycket om turbulensen inom SDFF. Jag är nog inte ensam om att tycka att man inte bör splittra en bra förening på grund av några få individer.

Vi har lärt oss sedan barnsben att idrott förenar, inkluderar och skapar förebilder både för unga och gamla.

Vi kan alla enas om att idrottsrörelsen har en viktig roll i värderingsarbete samt att den bidrar till en positiv utveckling. Idrotten är en viktig del av samhället som ger människor en känsla av samhörighet och kamratskap.

Allt det som nämns ovan är något som alla medlemmar i en förening kan relatera till, förutom SDFF-styrelsen, då de hellre verkar låta föreningen fallera än att inse sina brister och ta ett beslut som skulle gynna inte bara föreningen, utan all damfotboll i Medelpad.

Problemen som uppmärksammas i dagsläget är knappast nya, tvärtom. När ska styrelsen vakna och inse att det är dags att avgå, städa bort det gamla och ta in det nya.

KB

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel