Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Det står i våra direktiv att vi ska bygga bostäder – därför vill vi bygga i Bosvedjan

Svar på insändarenTack till de som överklagade ytterligare byggande i Bosvedjan”.

Mitthem har, precis som du skriver, ett viktigt ansvar att underhålla sina befintliga bostäder på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Därför har vi de senaste åren, årligen lagt cirka 200 miljoner kronor på underhållsarbeten i befintliga fastigheter. Målning av fasader, köksbyten, asfaltering, dränering, fönsterbyten, byte av tak, stambyten – listan med saker vi gjort det senaste året kan göras lång.

Vi har nästan 6 000 lägenheter och måste hela tiden göra tuffa prioriteringar där vi bedömer behovet som störst, då vi inte har ekonomi till att göra allting överallt. Så du kanske upplever att i ditt område händer ingenting, men tittar du på hela vårt fastighetsbestånd så händer det en hel del.

Förutom att förvalta lägenheter står det även i våra ägardirektiv att vi ska bygga bostäder, det är därför vi bland annat vill bygga fler lägenheter i Bosvedjan.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss för att höra vad som händer i ditt område!

Lotta Björklund, vd, Mitthem

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel