Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: En eloge till polisen – jag ser gärna fler razzior

Med anledning av Martin Kullbergs insändare "Flopp för polisens razzia mot våra ungdomar – låt det vara den sista vi tolererar".

Razzian var verkligen inte en flopp, då ett stort antal blev bötfällda på grund av brister på fordon – och en rattfylla är en rattfylla för mycket!

Du Martin kanske har missat hur det ser ut i Sundsvall på kvällar/nätter. Många av oss som lever med detta dagligen (om än mer på helgerna) ser gärna fler razzior och vill ge polisen en eloge för att de visar sig ute i samhället gällande detta och inte bara grova brott.

En förare som har en så kallad epa/a-traktor som går fortare än vad den får kan åka fast för olovlig körning och riskerar att inte få ta vanligt B-kort när hen fyller 18 år. Det kanske inte så många tänker på – att det kan få allvarliga konsekvenser.

Det sätter också andra trafikanter i fara – och är inte okej.

Ungdomar som sköter sig blir tyvärr dragen över samma linje, då fåtalet som inte sköter sig syns mer.

Pappa som bryr sig

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel