Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Förändring är ett måste om GIF ska stanna i svensk fotbolls finrum

GIF Sundsvall har tolv matcher utan seger och Joel Cedergren pratar om att inte ändra spelsätt, att inte göra en förändring för förändringens skull.

Hur kan han stå och säga att han är nöjd med hur de spelar när det inte ger några resultat? Det måste ju vara omöjligt att spela bra i tolv omgångar samtidigt som man inte vinner, eller?

Nu handlar det inte längre om att göra en förändring för sakens skull. Det handlar om att en förändring måste ske för att ens ha en liten möjlighet att få stanna kvar i svensk fotbolls finrum.

Ingen kommer någonsin bry sig om hur bollinnehavet ser ut så länge det inte blir några mål.

Gör om, gör rätt!

"Uppgiven supporter"

SVAR DIREKT:

Hej och tack för engagemanget för GIF, trots att du just nu är uppgiven.

Jag tycker precis som du att det måste till en förändring för att vi ska kunna vinna matcher igen. Vi har byggt ett system under flera år som gett oss framgångar och gett spelarna både trygghet och riktning. Hela laget är byggt utifrån vårt sätt att spela. Om vi tar bort dessa fundament finns inget kvar. Förändring behövs och görs bäst genom att behålla det system som finns. Vi jobbar hårt varje dag med att få till en förändring och vi tror också att den är möjlig. Vår väg till förändring underlättas mycket om ni ger spelarna stödet. Vi kan klara detta tillsammans!

Med vänliga hälsningar

Joel Cedergren, tränare GIF Sundsvall

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel