Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Förundras över ST:s sätt att informera läsarna – låt alla ta del av artiklar om corona

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

I dessa oroliga tider i vår värld kan man bara förundras över ST:s sätt att informera sina läsare. Om man inte vill betala en dyr prenumeration för att läsa om en massa trivialiteter, som denna tidning oftast innehåller, så får man inte aktuell och viktig samhällsinformation om coronautbrottet – och vad det innebär.

Slopa artiklar som till exempel handlar om att man har lyckats rädda en katt som klättrat för högt, eller lås dem så att prenumeranterna kan läsa. Se istället till att ni för alla boende i kommunen informerar om det som är väsentligt och allvarligt för flertalet.

Fortsatt icke prenumerant

SVAR DIREKT:

Hej! Sundsvalls Tidning är nyhetsledande i den lokala rapporteringen om det nya coronaviruset. Vi har en omfattande bevakning för våra läsare – över 170 artiklar samlas i artikelserien "Coronaviruset" på ST.nu.

Vi håller läsarna uppdaterade om nyhetsläget, allt från myndigheters riktlinjer till konsekvenserna för småföretagare.

Du är också välkommen att bli prenumerant - för 119 kronor per månad kan du ta del av allt det här på sajt och i app.

Vi jobbar på uppdrag av våra betalande läsare - och till alla er vill jag rikta ett stort tack: Utan er hade den här bevakningen inte varit möjlig!

Med vänlig hälsning

Karin Näslund, chefredaktör Sundsvalls Tidning

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Läs också: Lås upp artiklarna om corona, ST!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel