Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Hoppet som alltid ska finnas kvar är nu borta – dags för förändring i GIF Sundsvall

I många år har jag varit supporter i GIF Sundsvall. Jag har fryst i ett kallt Gävle med vägran om att ge upp hoppet att klara kvalet. Jag har stått i pissregn och hoppat med andra giffare med hjärtat på det rätta stället.

Vi har fått lära oss att med Giffarna ska man aldrig ge upp. Se bara på miraklet i Ljungskile eller ödesmatchen som slutade med torsk i Jönköping men som ändå på något vänster slutade med att vi fick fira avancemanget upp till allsvenskan. Hoppet som alltid ska finnas kvar, är nu borta.

Vi är många som inte ser hur en förändring skall kunna ske utan en förändring på rösten i omklädningsrummet. En förändring som måste göras för att föreningen GIF Sundsvall ska spela allsvenskan 2020.

Joel har gjort mycket gott för vårt GIF Sundsvall men instinkten måste finnas att det är dags att lämna över till näste man nu. Joel är och förblir en profil i föreningen och han har gjort mycket gott. Vi fick avnjuta en spelare som aldrig gav upp och fjolåret var bland de finaste vi fått uppleva på sidan om planen. Med kärlek och respekt för det han har gjort, hoppas jag nu att han lämnar över, men gärna med återseende inom klubben.

"Medlem nr 8xx"

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel