Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Ingen bra idé med ställplats för husbilar bakom magasinshusen i Sundvall

Angående ställplatser för husbilar i Sundsvalls centrum.

Jag undrar hur Eva Forslund, sektionschef på Sundsvalls gatuavdelning tänker när hon, i en artikel i ST, föreslår en 24-timmars husbilsparkering bakom magasinshusen i Sundsvall.

Jag är själv husbilsägare och har många vänner med husbil. Jag skulle aldrig rekommendera någon av mina vänner med husbil att stå där en enda natt. Varför? Jo, för att det är en av det mest otrygga ställen i vår vackra stad. Vid Navet (bussterminalen) och nedanför Kulturmagasinet samlas missbrukare. Där byter droger ägare. Tycker Eva Forslund att det är en bra reklam för vår stad?

Thomas Burman (M) har tydligen, enligt hans insändare, i flera år föreslagit ställplatser på södra hamnsidan men inte fått något gehör för detta förslag.

För ett antal år sedan fanns det ställplatser på södra hamnsidan. Tyvärr så är de platserna bebyggda med lägenheter idag. Inget ont i det. De platserna var uppskattade av husbilsfolket.

Så, varför inte lyssna på Thomas Burman och på oss med husbil?

Husbilsägare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel