Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Insändare viktiga – skär inte ned på läsarnas utrymme, ST

Riktar en direkt fråga till avdelningen "Opinion" på ST.

Är det redaktionens inriktning, att minska utrymmet för insändare bland de alster som publiceras under rubriken "Opinion" på ST.nu? Det är min bestämda uppfattning att så måste vara fallet om nu inte ST:s läsare plötsligt har minskat ner sitt tyckande? Men nog tycker väl läsarna till idag liksom tidigare i oförminskad styrka?

Vill bara säga till redaktionen att jag läser lika gärna, ja till och med än hellre läser läsarnas kommentarer än åsiktsmaskinernas ledare. Men jag läser även texter av ST:s ledarskribenter. Oftast med behållning.

Min önskan är att inte skära ned på läsarnas engagemang och utrymme i ST. Det är trevligt och intressant att ta del av vad ST:s läsare i Sundsvallstrakten tycker, anser och vad det är som väcker folks engagemang i vårt hörn av Sverige.

Vänlig hälsningar

"Valle V"

SVAR DIREKT:

Hej "Valle V". Vad kul att du uppskattar åsiktsmaterialet. Du anser att vi minskat antalet publicerade insändare under "Opinion" på vår sajt. Vi har nyligen tagit bort artikeltypen "Insändare", numera heter allt åsiktsmaterial från läsare "Debatt". Det kan vara anledningen till att du tycker att antalet insändare har minskat.

Jag vill också passa på att informera om att alla inskickade läsartexter inte blir publicerade, men lokala ämnen, lokala skribenter och repliker prioriteras.

Maria Lindberg, debattredaktör ST

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel