Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Inte en rad i tidningen efter stor polisinsats på Alnö – väldigt svagt av ST

I torsdags passerade jag en adress på Alnön. Döm om min förvåning när det var fyra poliser - en i varje hörn av bostaden - som verkade spana på något.

När jag sedan gick undan mot parkeringen såg jag två skåpbilar med mörkklädda personer som var klädda i bombmundering med kravallsköld framför sig. Vad i herrans namn pågår, undrade jag. Törs man vara ute, eller ska man fly? Ja, vad skall man göra?

Jag försökte prata med en polis, men fick inget svar. I dagens samhälle så befarar jag det värsta när jag åser detta pådrag. Jag stack snabbt vidare för att undvika eventuella händelser. Jag får läsa ST i morgon så får man ju reda på vad som pågick, tänkte jag.

Döm om min förvåning. Inte en rad i tidningen på fredagsmorgonen. Hur ofta är det så pass stort pådrag kring Sundsvall, men inte en rad i vår lokaltidning? Väldigt, väldigt svagt av ST.

"Undrande"

SVAR DIREKT:

Vi publicerade nyheten på ST.nu under torsdagseftermiddagen och där kunde läsaren få veta att det handlade om en polisinsats som slutade med att två personer omhändertogs, men att de då inte var misstänkta för brott. Journalistik handlar i mångt och mycket om prioriteringar och papperstidningen är, till skillnad från sajten, begränsad i sin omfattning så alla nyheter kan inte få plats. Den här nyheten publicerades i papperstidningen under helgen.

Alexandra Johansson, redaktionschef och stf ansvarig utgivare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel