Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: IS-terrorister som lämnar Sverige för att kriga i andra länder ska inte få återvända

Våra skattepengar skall gå till vår välfärd. Sverige skall inte ta emot de IS-terrorister som lämnar landet för att kriga i andra länder. Det är nu demokratiskt valda världspolitiker ska visa omvärlden vad som gäller efter alla dessa fruktansvärda år av illdåd som görs och gjorts.

Det är enkelt. De människor som åker skall veta konsekvenserna, att de för all framtid inte är välkomna tillbaka. Sverige skall ej vara något land för skydd av krigsförbrytare .

Om du som asylsökande kommer till Sverige, så skall det även finnas ett klart och tydligt dokument från Migrationsverket, där varje person via tolk, skall skriva under ett tydligt och klart avtal och dess konsekvenser vad som gäller, om du åker till ett land och krigar.

Lika klart skall det vara om du är svensk medborgare sedan generationer tillbaka.

Det är nu som varje demokratiskt land skall gå samman och klart deklarera vad som gäller för all framtid för att skapa en mänskligare och tryggare värld för alla. Och lagtexten skall vara stenhård och tydlig.

Sätt nu ner foten, en gång för alla och visa vår omvärld vad konsekvenserna blir för alla extremister som ej följer den demokratiska världsordningen kring krigsförbrytelser.

Jag tar själv avstånd från allt våld, hot, trakasserier, extremism som finns i samhället. Det har jag med mig sedan födseln och mina föräldrars goda uppfostran.

Har även lång erfarenhet av asylmottagningen i Sverige och de berättelser som kommit fram från asylsökande, om hur allt börjat med folkrensning, terror och som slutat i katastrof.

Jag är en världsmedborgare med hopp om en mer humanare, respektfull, mänskligare och tryggare värld.

Spelevinken

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel