Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Mitthem – vad händer med utomhusskötseln? – Svar direkt

Mitthem borde ta en titt på utomhusmiljön i sina områden och prata med de som upphandlats för att sköta dem. 

Gräsmattorna har klippts nu för tredje gången på knappt två veckor. Gräsmattorna var redan sönderbrända och torra. Nu är de gulbruna, med obefintligt gräs. Hur tänker ni och vad prioriteras?

Plocka upp skräp, håll snyggt och gör något vettigt istället för att glida omkring i bilen och inspektera. Vissa områden är i fritt förfall. Varför prioriteras vissa områden bättre eller är det olika utförare av utomhusskötseln?

Hört talas om sopborste och kratta?

För låg nivå

SVAR DIREKT:

Hej! Mitthem anlitar två olika entreprenörer inom fastighetsskötsel som ansvarar för olika bostadsområden. Vi har en löpande dialog med våra entreprenörer där deras arbetsledare ansvarar för prioriteringsordning och bemanning, men vi försöker också hela tiden hitta områden där vi kan bli bättre.

Löpande skickar vi också ut enkäter till våra hyresgäster där vi bland annat ber om synpunkter på utomhusmiljön i våra områden, som vi tacksamt tar emot.

Du är välkommen att ta kontakt direkt med mig i den här frågan eller vår felanmälan på Mitthem om du har synpunkter på hur det ser ut i just ditt område.

Tillsammans ska vi sträva efter en ökad trivsel och trygghet i våra områden.

Fredrik Berggren, Förvaltningschef Mitthem

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel