Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Ni drabbades av olyckliga omständigheter

Svar tillHänvisas runt i telefonköer – vad är det för service?

Bästa debattskribent. Vi på Servanet ber om ursäkt för ett antal olyckliga omständigheter som verkar ha drabbat er. Flera av oss som arbetar på Servanet har alldeles nyligen flyttat till nya lokaler på Ortviksvägen 8 då vi bygger om vår ursprungliga lokal på Förrådsgatan i Skönsberg. På Ortviksvägen finns även vårt kundcenter. För en tid sedan hade vi inte hunnit få upp alla skyltar som krävs för att enkelt hitta till oss. Vi tror och hoppas att det ska fungera bra nu!

Att ni sedan efter icke avhjälpt problem ”drabbades” av vår uppringningsenkät gällande servicen kan ses som nästa olyckliga omständighet, men från vår sida - i all välmening såklart för att förbättra vår verksamhet.

Att ni inte kom fram till oss under helgen är något som vi behöver kolla upp.

Vi hoppas dock att er bredbandsuppkoppling fungerar bra nu! Ni är varmt välkomna att höra av er vid fler frågor eller funderingar så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er.

Övriga frågor gällande trafikplanering hänvisar vi till Sundsvalls kommun.

Med vänliga hälsningar,

Linda Kinell Lindström, chef för Kommunikation- och kundcenter på ServaNet

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel