Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Nonchalant beteende av Postnord – skär av bandet med Danmark och bli åter en svensk post

Upprepade gånger under det senaste året har vi i vårt område blivit utan post. Jag har varit i kontakt med Postnord som lovat kontakta mig inom 48 timmar. Inget har hänt efter 28 dagar, och då gav jag upp.

Nu har vi på nytt drabbats. Vi har prenumerationer på tidningar som vi i vanliga fall får på torsdagar. I dag är det lördag och än har vi inte fått några tidningar.

Det är ett nonchalant beteende från Postnord, hur länge ska detta fortsätta? Höja priset på frimärkena kan ni göra, men se till att vi kunder får den service vi har rätt till kan ni inte fixa.

Skär av bandet med Danmark och se till att det blir en svensk post igen.

Jag föreslår att inom samtliga postutdelningsområden skall det finnas en plats där brevbäraren markerar att hen delat ut post. På sätt slipper vi misstänka postutdelarna, för att de inte sköter sitt jobb.

Arg skönsbergare

SVAR DIREKT:

Det är tråkigt att höra att skribenten "Arg skönsbergare" inte fått någon återkoppling på sina frågor. Tyvärr kan inte jag med ledning av informationen i insändaren svara på vad som gått fel i det aktuella fallet. Jag känner inte igen bilden av postutdelningen i Skönsberg, och naturligtvis ska vi till botten med detta. Därför vill jag be skribenten att kontakta oss igen.

Anders Öhman, terminalchef PostNord

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel