Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Norra berget behöver fler toaletter

Det är dags att Sundsvalls kommun ordnar fler toaletter på Norra berget. De toaletter som finns är jättefina och fräscha, men ligger för långt ifrån parkeringen och området där nere.

Området runt grillplatsen och byggnaden som står bredvid har förvandlats till toalett.

Det är mycket människor som är på Norra berget under dagarna och fler på helgerna. Att inte ha tillräckligt med toaletter gör så att buskar och diken blir toaletter.

Då man dessutom inte har vett att gå en bit in skogen åt andra hållet (bakom parkeringen) när man är nödig, utan sätter sig så nära i anslutning där man umgås, riskerar andra människor att kliva i detta. Det är mycket barn som springer runt och leker, ramlar och tar i buskar som nån precis har kissat/bajsat på. Inte så himla fräscht.

Jag förstår att toaletterna måste låsas, men man kanske kan ha dem öppna lite längre än de är nu. Eller varför inte ha ett lås, som man sms:ar, så den öppnas, och efter en viss tid på kvällen funkar inte den funktionen.

Låt Norra berget vara rent

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel