Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Nu är det dags att GIF Sundsvall gör en förändring

De senaste fyra matcherna så har GIF Sundsvalls huvudtränare Joel Cedergren endast gjort två byten per match. Då har han nya fräscha ben på bänken som aldrig spelat i Allsvenskan.

Lördag 1 juni kommer en av årets matcher, mot Östersund, och flera viktiga spelare är inte med. Om man under de senaste matcherna hade gjort det tredje bytet så hade debutanterna haft lite mer kött på benen.

Joel Cedergren har bra spelare på bänken, men verkar vara rädd för förändring så giffarna är på väg ut ur Allsvenskan och hotas med konkurs.

Alla lag i Allsvenskan vet exakt hur GIF Sundsvall spelar! Alla som ser matcherna ser vad som behöver göras, men inte ledningen i GIF Sundsvall.

Vem tror att man vill betala för att se en match då man vet att tränaren börjar spela safe när laget ligger under med 1-0? Vem vill engagera sig i ett lag där ledningen inte verkar tro på spelarna?

Det var samma sak förra året. Alla säger att Sundsvall hamnade på en bra placering. Jag håller inte med. Om Joel Cedergren hade gjort ett offensivt byte i en 1–1-match någon gång så hade vi hamnat högre upp. Om Joel Cedergren hade gjort ett offensivt byte då vi ligger under med 1-0 istället för att byta en defensiv back mot en defensiv back så hade det kanske blivit lika.

Jag är inte alls nöjd med fjolårets resultat.

Det är dags att GIF Sundsvall gör en förändring och lyssnar på de som vill vinna matcher och inte nöjer sig med en 1–0-förlust!

Det är dags för förändring

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel