Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Politiska majoriteten pekar finger åt andra – men brister själva i ansvar

Att läsa debattinlägget från Bodil Hansson m. fl. i ST 15/7 får en att som skattebetalare undra hur långt ifrån verkligheten man är när man väljer att skriva en dylik text?

Ni har lagt enorma summor på att försvåra för bilister att köra genom Sundsvall. Ni har aktivt tagit beslut om att förstöra den sista biten av kulturhistoria för en logistikpark som säkerligen inte kommer att ge några kronor till Sundsvalls kommuns medborgare.

Ni har sparat på barn, ungdomar och kultur, så till den milda grad att det blir pinsamt. För att fortsätta ge exempel visar den kommunala skolan graverande kompetensbrister och det enda som sker är ett drev mot friskolor som uppvisar goda resultat. I stället för att klaga på detta borde drivkraften vara att sätta kvalitetsmål i paritet med friskolornas, men en så hög ambitionsnivå har man nog aldrig tänkt sig.

Den här bastuklubben som styr och ställer, borde ni inte ta lite ansvar innan ni pekar finger åt andra?

Anna

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel