Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Replik: Helt rätt att SD-väljare inte ska låta sig luras – men vem lurade vem?

Replik på insändaren "SD-väljare – låt dig inte luras när du ska rösta nästa gång" i ST 27 juni.

Sven-Erik Ragnarsson tar nu bladet från munnen och bekänner färg. Trots att han ställde upp i valet för Sverigedemokraterna och påstod sig stå bakom partiets politik och trots att han lät sig väljas in på SD-mandat i såväl Kommunfullmäktige som Regionfullmäktige så bekräftar han nu att han egentligen inte stod bakom partiets politik utan, som den sjukvårdspartist han påstår sig vara, endast hade en fråga för ögonen; Sollefteå sjukhus.

Att Ragnarsson hoppar av tidigt i mandatperioden, men sitter kvar som politisk vilde och dessutom låter sig enrolleras i Sjukvårdspartiet, ett SD-fientligt parti, visar dock att han har helt rätt när han säger att SD-väljare inte ska låta sig luras.

Sven-Erik Ragnarsson vet ju detta bättre än de flesta, efter att själv ha lurat alla som röstade på honom.

Sven-Erik Ragnarsson borde ta ansvar för sitt beslut och avsäga sig sina uppdrag. Väljarna har röstat på honom i egenskap av Sverigedemokrat, vilket han nu har uttalat att han definitivt inte är. Istället har han agerat ohederligt mot såväl sina forna partikamrater som mot de väljare som trodde på honom.

Mats Hellhoff (SD), gruppledare

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel