Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Samla butikerna kring In-gallerian – då blir Sundsvalls stadskärna mer populär

Jag har ett förslag för att förbättra handeln i centrum. Samla alla affärer i och omkring In-gallerian. Många lokaler står tomma och det ser både ödsligt och trist ut.

Som det är idag finns flera bra butiker som till exempel Ljuspunkten, Flitiga fingrar, Fanny med flera en bit bort från In-gallerian. Det är svårt för turister att hitta dessa butiker. Det skulle dessutom underlätta för oss alla att ha alla affärer samlade.

Erbjud affärsinnehavarna att flytta, ge dem ett bra hyreskontrakt – för med ett bättre läge kommer fler kunder och försäljningen öka.

Parkeringstiderna är dessutom alldeles för korta, idag två timmar, förläng till fyra timmar. Vill man äta lunch, shoppa kanske gå på bio, ska man inte behöva gå tillbaka till bilen för att förlänga tiden.

Vi är många som varken är unga eller rask i benen. Något måste göras för att underlätta och att göra handeln i vår fina stadskärna mer populär!

AnnKi

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel