Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Ta bort reklamskylten om Tranviken – så att turisterna inte luras till den förfallna badplatsen

Tack ST för ni tar upp Tranviken och den förstörelse som pågår på denna vackra badplats.

Att många upprörs över förfallet, kan man se på olika sociala medier! Upprördheten är stor!

Att kommunen sålde anläggning till en privatperson, utan att på något sätt i ett avtal säkerställa, så att den situation som nu uppstått hade kunnat undvikas, det är klandervärt i allra högsta grad!

Det kommunens ansvariga kan råda över är att direkt ta bort reklamskylten om Tranviken som möter oss alla när man kommit över till Alnösidan. Förhoppningsvis behöver ingen turist luras till badplatsen om den kommer bort!

Tranvikens badplats har ett allmänintresse och här borde Sundsvalls kommun, med lagens hjälp kunna agera och se till att fastighetsägaren får någon typ av ett åtgärdsföreläggande och agera snabbt!

Vi ska värna om vårt vackra Sundsvall med omnejd. Det finns många platser i vårt närområde som behöver röjas upp och snyggas till. En del av det kan vi alla påverka och hjälpas åt med!

Ewa Eriksson

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel