Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Tack för gediget arbete på Alnöbron – bara några skönhetsfel som får bilen att ta luftsprång

Jag skulle vilja ta tillfället i akt och tacka de som renoverat Alnöbron hösten 2019.

Sällan har jag skådat ett sånt fint och gediget arbete. Nu när man åker över bron så är det som att man svävar, vägbanan är så otroligt jämn och slät att man inte märker av underlaget.

Jag tycker att här ska de som utfört arbetet verkligen sträcka på sig och känna otrolig yrkesstolthet, detsamma gäller också de som besiktat detta jobb – ni måste också vara jättenöjda med ert yrkesval.

Mindre skönhetsfel får man alltid räkna med, till exempel att asfalten inte räcker hela vägen ut till kantstenen. Där kan ju cyklisterna hålla sig tillsammans med grus och sand som lägger sig där så slipper det ligga grus och sand på vägbanan.

Detsamma gäller skarvarna mellan sektionerna – att man gör mindre luftsprång med bilen är helt okej, då får bilen bekänna färg så man vet att stötdämparna fungerar som de ska, nästan som en liten minibesiktning.

Sträck på er – suveränt jobbat...

Hur glad som helst

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel