Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Tänk ett varv till innan flyttbeslut tas – ta chansen till revansch med ett sammansvetsat Timrå IK

Tillståndet efter att Timrå förlorade den avgörande matchen mot Oskarshamn går inte att beskriva med ord, man tror inte man kan känna sig så illa till mods.

Det gör ont, så ont på många sätt, för oss supportrar, och när man läser att ni spelare upplever liknande så gör det om möjligt ännu ondare.

Nu splittras laget och kanske tränare, medan supportrarna om än tilltufsade hänger kvar. Repar mod över sommaren och kommer med nya krafter och förhoppningar när säsongen drar igång och då troligtvis med ett till stora delar nytt lag på isen.

Jag förstår om större pengar drar, men ni har enligt er själva en fantastisk sammanhållning, vilket betyder mycket för att trivas. Så tänk ett varv till innan flyttbeslut tas. Gå ihop, knyt nävarna, repa mod över sommaren, spela en säsong till med kamraterna ni gillar och kom ut i Timrås dress till hösten. Ta chansen till revansch med ett sammansvetsat lag.

Ni och Timrå IK skulle bli unika i en tid då klubbkänslan inte är långvarig och ihågkomna för alltid, vare sig det räcker ända fram eller inte en gång till.

Ni betyder massor!

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel