Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Upplev hur snabbt en unik kustremsa kan bli en industriremsa

 
Petersviks framtid
Visa alla artiklar

Välkommen till Sundsvall. Där gillar vi fabriker och industrier efter kustlinjen. Helst de som luktar illa och som inte längre går med vinst.

Vi försöker verkligen sätta fokus på att förstöra den lilla natur vi har kvar, så att ingen, ska få veta något om eventuella tomter som gavs bort i gåva, så att arbetarfamiljer skulle kunna få njuta av havsbad om somrarna.

Du kommer att få i dig tillräckligt med avgaser från stora skepp som står och går med motorn på dygnet runt, så du kommer inte att bli besviken på känslan av att vara storrökare bara för någon dag.

Så ta chansen, boka gärna ett hotell så nära Petersvik som möjligt, för att få uppleva hur lätt vacker natur kan förstöras på bara några dagar. Dessutom startar denna unika kustremsa söder om Sundsvall och till Timrå i norr.

Skynda er att uppleva detta, då rivningar och avverkningar redan har startat, så att ingen ska kunna sätta käppar i hjulen för de som bestämmer att kustremsan skall bli en industriremsa.

Bevara Petersvik

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel