Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Välkommen till Gubbsvalls kommun!

 
Turerna kring Sundsvalls Logistikpark
Visa alla artiklar

Här i Gubbsvalls kommun stänger vi av/arbetsbefriar kvinnliga chefer på löpande band på grund av vad ett antal visselblåsare uppgett. Vad det nu var som uppgavs. Vi får ju inte veta ett smack, förutom att allt gick käpprätt åt skogen och kan komma att kosta upp till tio miljoner kronor av kommunens skattepengar.

Betala ska vi, men veta varför ska vi inte. Men nu när fem kvinnliga visselblåsare kommer till kommunen och ber om hjälp, då blir det bara en liten pust av det och försvaret i form av politikerpolarna är snabbt ute och säger att denne fine man som är chef minsann inte gjort något som helt fel i sin tjänsteutövning. För det vet de tydligen redan innan utredningen startats. Hur vet de eller vi det? För att en socialdemokratisk politruk säger det så klart.

Man tar sig för pannan. Bara män borde behöva betala kommunskatt till denna kommunkassa. Vi kvinnor borde inte behöva betala skatt till detta manliga maktfäste som är Gubbsvalls kommun.

Fru Gunilla

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel