Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Värdefull onsdagsträff för ensamma äldre – tack kyrkans personal

Till Granloholms kyrkas personal. Tack för en mycket trevlig onsdagsträff för. Några ungdomar på 60 plus hade också lockats dit när de fick höra att Albert och Jacob förstärkta med Lena skulle spela och sjunga. Och nog blev det sjunga av, vill jag lova. Ett urval av kända texter som alla kände till och en trio som höll igång för fulla segel. Det var roligt att se glädjen på deltagarna när de förmodligen mindes när de var yngre och melodierna hördes oftare.

När man som jag hade C i sång i skolan på 40-talet var det bättre för omgivningen att jag var tyst. Man fick nöja sig med att röra tårna i takt med musiken. Men var så säker, det gick ändå att njuta av all den glädje som visades av alla. Tänk att få uppleva några så trevliga timmar.

En stilla önskan till arrangörerna. Sluta inte upp med det ni gör för oss äldre. Ni skall veta att det är mycket uppskattat. Många av oss sitter ensamma hemma. Några har det bättre och har en kär vid sin sida.

Musikanterna avslutade med låtar som hade lyft taket om det varit inomhus.

Gunno Ohlsson, 92 plus

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel