Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Varför delar ni inte ut reklam, Svensk Direktreklam?

Ingen reklam har delats ut sen minst fem veckor tillbaka på Vikingavägen i Granlo.

Svensk Direktreklam ids inte ens svara på varför vi inte får vår reklam. Jag tycker de missköter sina kunder. Det är inte första gången de struntar i att dela ut reklam eller Sundsvall Nyheter.

Jag har svårt att förstå de företag som anlitar dem som utdelare av reklam när den inte når till de hushåll som vill ha reklam.

Varför delar ni inte ut reklam, Svensk Direktreklam? Jag emotser ett svar denna gång.

Irriterade boende på Vikingavägen

SVAR DIREKT:

Självklart delar vi i Svensk Direktreklam ut reklam och tidningar även till de boende på Vikingavägen, och vi följer alltid upp utdelningen med kontroller varje vecka. När det händer att vi får reklamationer följer vi alltid upp dem och återkommer med ett svar snarast möjligt.

Jag beklagar verkligen om vi har missat insändarskribentens adress. Det låter osannolikt att vi skulle ha missat samma brevlåda flera veckor i följd. För att kunna gå till botten med vad som har hänt skulle jag vilja komma i direktkontakt med skribenten.

Vänligen ring mig på 060-142050 så reder vi ut problemet.

Med vänlig hälsning

Göran Andersson, franchisetagare Svensk Direktreklam i Sundsvall

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel