Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Värna Timråborna – låt oss få tillbaka badbryggan vid Hamstasjön

Jag är riktigt besviken på Timrå kommun som inte kan ansvara för badbryggan i Hamstasjön.

Denna strand lockar mycket barnfamiljer och jag tror att andra likt mig känner sig mycket säkrare med bryggan på plats. Det första min dotter sa när hon hörde att den inte skulle läggas i denna sommar var: "Men hur ska jag och lillebror veta hur långt ut vi kan gå?".

Jag förstår hennes fråga och det var även min första tanke. Självklart har vi vuxna ansvaret över barnen när de badar, men att kunna hålla sig innanför bryggan är en sätt för även barnen att ha koll på vart de får vara eller inte. Förutom detta är det otroligt mysigt med en brygga, denna används ju även av de som åker dit och fiskar kvällstid.

Denna fina strand och sjö är en av de saker som avgjorde när vi valde att bosätta oss i Laggarberg.

Jag tycker att Timrå kommun skulle värna mer om de invånare man har och en sådan liten sak som en badbrygga vid en sjö kan göra stora skillnader för oss invånare. Jag kan inte tänka mig att det är en sådan enorm kostnad för kommunen så att det inte skulle vara värt när man ställer det mot det värde det ger oss Timråbor.

Jag hoppas verkligen ni tänker om och ser till att få tillbaka bryggan vid Hamstasjön!

Besviken Laggarbergsbo

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel