Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Vi är på jobbet för att arbeta – relationer har vi hemma

Vi läser nu om att Försäkringskassans golfturnering har gjort sitt, bra! Att myndigheter tigger priser för att genomföra interna nöjen tillhör inte arbetet.

Vi läser även om medarbetare som sysslar med sexskämt, vilket inte hör till arbetet.

Vi läser om hur det snackas skit runt fikaborden på jobben. Ta bort fikapauser med sponsrat eller subventionerat kaffe eller frukt. Skattemedel eller sponsring ska varken gå till kaffe eller frukt. Personalen har egna pengar de kan betala med!

Se till att avveckla alla fester och tillställningar kopplade till arbetet. Sex hör inte till jobbet!

Vi läser även om metoo, sexkladd och annat som inte hör till arbetet. I samband med kickoff, julfester och sommarfester har det kladdats och gjorts sexuella närmanden. Se till att avveckla alla fester och tillställningar kopplade till arbetet. Sex hör inte till jobbet!

På arbetet, arbetar vi. Det räcker långt. Vi är på jobbet för att arbeta! Relationer har vi hemma eller i andra forum.

Affärerna kan juristerna sköta. Då blir det korrekt och enligt lagen. Inga möjligheter till bestickning, inga mutor. Bara arbete!

"Anna Lys"

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel