Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Vi måste få stopp på den grova kriminaliteten i Sverige – dags för handlingskraft

Förra sommaren behövde vi hjälp från andra länder för att bekämpa elden som "åt upp" vårt land!

Nu behöver vi hjälp att polisiärt/militärt rensa upp landet, från Haparanda till Ystad, för att på riktigt få stopp på den grova kriminalitet och brottslighet som pågår i detta land. Det är det hög tid att rädda och återskapa ett tryggt och välfungerande samhälle på alla nivåer.

De som olagligen befinner sig i landet ska omedelbart ut! Utan att sättas i förvar! Inför hårda gränskontroller som stoppar ligorna som åker ut och in som i en svängdörr och stjäl våra saker som vi förvärvat med hederligt arbete!

Vi blir till åtlöje i hela världen, med vår oförmåga att skydda vårt land och oss själva.

Det kokar i folkhemmen, inte hembränt utan av frustration och ilska över det handlingsförlamade hopkok vi har till styre i detta land. Vars enda sammanhållande punkt verkar vara att hålla SD utanför samt att globalt framhålla/visa upp sig själva runt om i världen som de mest fredsmäklande, ansvarstagande och oumbärliga människor världen skådat.

Blåljuspersonal, sjukhuspersonal, affärspersonal, skolpersonal... Listan är lång på vanliga människor, ung som gammal, som blir överfallen i samhällets alla miljöer. Nu krävs handlingskraft.

Hoppfull framtidsrealist 

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel