Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiken är större än två block

/

Annons

Vår generation står inför en stor utmaning. Vi måste bygga om våra samhällen för en ny tid. Naturkatastroferna sker inte längre bara långt borta utan är redan här hemma.

Vi vill att Sundsvall ska kunna säga att vi tar vårt ansvar för ett långsiktigt och hållbart samhälle. Egna fossilfria bränslen, bara bygga lågenergihus, ha mer ekologisk och närproducerad mat i kommunens verksamhet, göra Sundsvall till ett Fairtradecity och satsa på förnyelsebar energi. Det är frågor vi vill arbeta för. Sundsvall behöver ett grönt styre.

Politiken är större än bara två block. Svenska folket har rätt att kunna välja mellan fler nyanser än rött och blått. Miljöpartiet har en tydlig vision om framtiden, som bygger på solidaritet med djur, natur och det ekologiska systemet, solidaritet med alla världens människor och solidaritet med kommande generationer. Miljöpartiet är en garant för en grön modernisering av Sundsvall.

I spåren av den europeiska krisen växer krafter som hetsar mot flyktingar och minoriteter. Vi behöver aktivt arbeta mot dessa destruktiva krafter. Miljöpartiet är en ung politisk rörelse som är redo för att bygga ett mänskligare och varmare samhälle. Det handlar om jämställdhet, skola, jobb, lika rätt och möjligheter till alla. I Sundsvall vill vi ha faddersystem för nya svenskar, frukost till alla elever i skolan, hålla fritidsgårdar öppna mer och ha mer specialiserad stödpersonal i skolan, för att barns olika förutsättningar ej ska följa dem livet ut. Miljöpartiet är redo för en varmare politik.

Alldeles snart är det val och då har vi en unik möjlighet att påverka din och barnens framtid. Miljöpartiet går till val med engagerade kandidater vars lojalitet finns främst hos människorna och naturen. En röst på Miljöpartiet är en röst på mer grönt inflytande.

Maria Algotsson

Tina Hellberg

Angel Villaverde

Toppkandidater för Miljöpartiet Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons